Merethe Lynderup Kjeldsen

Musikpaletten udvider

Officiel udmeldelse – Offentliggjort Lørdag den 11. april 2020

Efter længe overvejelser og i samråd med Helene, som har været den eneste og fast sangerinde i Musikpaletten i flere år, er vi blevet enige om, at udvide staben i Musikpaletten med endnu en sangerinde. Årsagen er ganske enkelt den, at Helene gerne vil prioritere sin familie, venner og fritid lidt mere. Det skal der være plads til, og derfor vil vi gerne præsentere og byde velkommen til Merethe.

Hvem er Merethe.
Merethe er en dygtig og rutineret sangerinde, som med sine snart 15 år på de danske scener, nemt og ubesværet kan træde ind i et ellers rutineret og sammenspillet team. Flest gange som duo, men af og til også som trio, kvartet eller kvintet. Brian Kaufmann er selvfølgelig vores faste mand bag trommerne.

Merethe kommer i forvejen fra et meget velspillende og populært band, så hun kender til gamet. Med sin professionelle tilgang, attitude, dejlige fløjlsagtige vokal og glade gemyt, falder hun perfekt ind i Musikpalettens univers.  Merethe er en meget alsidig sangerinde, som genremæssigt spænder bredt. Uanset om det er indenfor moderne-, 70-80’er-, dansktop- eller countrymusik, formår hun at fremføre sangene og samtidig være stilen tro, så det er en sand fornøjelse!

Ingen ændringer
Musikpalettens kunder vil i fremtiden også kunne opleve, at det er Merethe som er med Musikpaletten og ikke nødvendigvis Helene, da Helene skal have den frihed som hun ønsker, men undertegnede kan love, at kvalitet, stil og genre, som Musikpaletten kendetegnes for, ikke ændres. Det er stadig mig der er tovholder og jeg garanterer, at Du som kunde, ikke bliver skuffet og forventningerne til Musikpaletten indfries til fulde.

Fuld tilfredshed
Inden Corona-tiden nåede Musikpaletten heldigvis at spille et par jobs med Merethe ved mikrofonen, og gæsterne var ovenud tilfredse, både til privat arrangement og til danseballer, på trods af det ikke var Helene som var med. Og der skal alligevel noget til!

Derfor kan vi med sindsro sige, at vi glæder os rigtig meget til, at komme på landevejen igen, når tiden tillader det.

Hvorfor nu?
Det virker måske besynderligt at ændre på strukturen i butikken lige nu, hvor jobs bliver aflyst eller flyttet, men alt dette blev iværksat længe før Corona-tiden indtraf, og lige så vigtig som det var da vi besluttede at udvide staben i Musikpaletten, lige så vigtigt blir det efteråret, når vi får lov til at komme ud at spille igen. Der blir mange jobs på kort tid, så der blir i den grad brug for Merethe.

Vi udnytter Corona-tiden. Det er nu, vi skal forberede os! Vi bruger tiden fornuftigt og vi øver os – hver for sig! Der arbejdes bl.a. på at få tonearter på plads og på at planlægge og tilrettelægge vores samarbejde ned til mindste detalje, så vi er klar så snart vi kan komme ud og spille for dig igen. ”Jeg, kapelmester i Musikpaletten, håber, at I vil tage rigtig godt imod Merethe. Jeg ved, at hun glæder sig meget til for alvor at blive en del af Musikpaletten – og det gør vi også!”

Se og læs meget mere på vores hjemmeside www.musikpaletten.dk

Vi ses og høres derude.